Місцева кухня ресторану


Місцева кухня розповість про країну, людей і навіть їхні звички набагато точніше будь-якого екскурсовода. Кафе, таверна, бар або ресторан - місця, де протікає значна частина життя в таких країнах як Франція, Італія, Греція. Так що там Європа, вся Південно-східна і Південна Азія харчується в закладах громадського харчування.

До теми харчування за кордоном я повернуся пізніше в одному з наступних постів, а поки про систему громадського харчування в своїй країні, думаю, що багато речей властиві всім країнам колишнього СРСР - система то у нас була одна, відповідно проблеми ті ж.

Лучшие рестораны Сочи приятно удивят изысканным, сытным и вкусным меню,а также приятной атмосферой заведения с доступными и демократичными ценами.

Для простоти будемо розуміти під рестораном всю систему громадського харчування від фастфуду до пафосного закладу з захмарними середнім чеком. Мої уподобання і вибір - гастрономічні ресторани з чесною ціною, правильними сезонними продуктами і креативним підходом до кухні і інтер'єру. Для мене ресторан - це місце де я стовідсотково отримаю гастрономічне задоволення посилене емоційним задоволенням від інтер'єру і обслуговування. Хоча інтер'єр в таких місцях це сильно вдруге. Такі місця я знаю. Про гастрономічних ресторанах Києва та інших місць в яких бував я буду розповідати раз в тиждень, починаючи з наступного.

Для мене дуже важлива гастрономічна складова. Не секрет, що похід в невідомі закладу України часто нагадує російську рулетку в якій ставкою може бути як мінімум зіпсований настрій, а як максимум можна потрапити до лікарні з серйозним харчовим отруєнням. У тій же горезвісної Європі, практично всі рекомендують ходити обідати в заклади, які знаходяться подалі від туристичних маршрутів, туди куди ходять самі місцеві.

Якщо я хочу смачно поїсти, я йду в один з небагатьох ресторанів гастрономічної спрямованості, якщо я хочу попити гарного пива - я йду в паб в якому подають гарне пиво. Я ніколи не йду в ресторан за принципом йшов повз - побачив, зайшов, поїв-попив, засмутився з приводу напоїв-кухні, вийшов.

Розуміння, що таке хороша кухня і гастрономія не прийшло відразу, були проби та системні помилки. Навчитися безпомилково вибирати місце для вечері іноді складніше, ніж забронювати правильний квиток на літак і не переплатити при цьому. Я люблю дивуватися і отримувати щось нове від походу в ресторан або кафе, це досвід чи як кажуть experience, який тільки необізнана може порівняти з пропиванням і проїдає гроші. Тоді подорожі можна віднести до марної трати грошей з ще більшим успіхом, туди ж легко можна віднести похід в кіно або театр.

Похожие статьи:

  1. Мотиви моря у вітальні
  2. Какую ванну выбрать
  3. Ялівцевий віник для лазні